DJESdesign vertaalt uw verhaal naar een unieke identiteit

Aangenaam kennis te maken!

DJES is de schakel tussen u en uw klanten. Uw verhaal moet aansluiten bij de wensen van de klant.
De kracht van DJESdesign is om die wens te vervullen en een beetje extra te geven, zodat het uw verwachtingen te boven gaat.

DJESdesign begeleidt een project van begin tot eind, van conceptontwikkeling tot en met de drukwerkbegeleiding en werkt daarom samen met professionals op het gebied van technische afwerking, drukwerk, website ontwikkeling en teksten.

“Het strategisch meedenken over het concept en het inspireren van de klant vind ik daarbij het mooist en meest waardevol om te doen”.

De drijvende kracht achter DJESdesign ben ik:
Joyce van Esch, grafisch vormgeefster en fotografe en daarnaast echtgenote en moeder van 2 prachtige dochters.

"Ik voel me als een vis in het water bij opdrachten die creatief ontwerp en fotografie omvatten. Iedere klant heeft daarbij zijn eigen verhaal. Het is mijn taak om dat verhaal om te zetten in een concreet product. Doordat ik zelf fotografeer, kan ik het product een uniek gezicht geven en mijn klanten een totaalpakket bieden: uw wensen, mijn uitdaging!"

Werkwijze

Je hebt een idee, maar hoe geef je dat vorm?
Je hebt een product, maar hoe laat je dat aan je klanten weten? Je hebt een dienst, maar hoe breng je die in beeld?

1
Brainstormen

DJESdesign start altijd eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en tevens een korte brainstormsessie. Daarin legt u uw idee, vraag of verzoek op tafel. De creatieve radartjes van DJESdesign starten dan al met draaien.

2
Offerte

U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte op maat. Na akkoord gaat DJESdesign aan de slag, uiteraard in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever.

3
Professionele uitstraling

Beelden zorgen voor ontroering, beleving, aandacht, inspiratie en verleiding. DJES vertaalt graag uw verhaal naar het juiste beeld, de juiste vormgeving en het juiste product. DJES legt de lat hoog wat betreft kwaliteit, want als die niet goed is, verleidt u uw klanten niet.